Over Mij

 

Mijn naam is Nynke Hokwerda en run nu al 20 jaar met heel veel plezier mijn salon 't Badhuys op Ameland. Ik ben gediplomeerd schoonheidsspecialiste en massagetherapeut.

In al die jaren heb ik veel ervaring opgedaan en veel verschillende trainingen gevolgd op het gebied van huidverzorging, huidverbetering en massagetechnieken.

 

Geen enkele huid is natuurlijk gelijk en vereist dan ook een individuele aanpak. Ik werk met de prachtige merken Kalahari en HydroPeptide. Tijdens de behandeling overleg ik welke behandeling en producten het beste bij jou huid passen.

 

Naast het  geven van goede behandelingen en massages vind ik het stukje rust beleving ook erg belangrijk in mijn salon. Door de verschillende massagetechnieken en rustgevende muziek zorgt dit voor de ultieme ontspanning van lichaam en geest, zodat jij heerlijk relaxed de salon verlaat.

 

Neem tijd voor jezelf, ik neem tijd voor jou!

 

Je bent van harte welkom in mijn salon!

 

 

 

 

 

Team WellNes in de Vlindertuin

 

Samen met mijn fantastische collega's Ellen van massagepraktijk Naturel en Astrid van massagepraktijk Ontmoet Hart en Ziel vormen wij WellNes.

 

Zodat wij ook de mogelijkheden hebben voor het geven van duo massages of arrangementen. Het is wel verstandig dit vroegtijdig te reserveren.

 

Tot snel bij 't Badhuys!