HydroPeptide

Een behandeling van HydroPeptide is niet alleen heel ontspannend maar geeft ook direct een zichtbaar resultaat. 

HydroPeptide is de marktleider van peptiden in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinisch niveau aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen. Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen. Elk product van HydroPeptide bestrijdt tekenen van veroudering en is daaraan aangepast aan de specifieke eisen van de huid. 

 

Met HydroPeptide pak je door middel van Epignetica de oorzaak van jouw huidprobleem aan, fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

 

Janssen Cosmetics

 

De producten van Janssen Cosmetics zijn op cosmetische

en farmaceutische basis. Bovendien bevatten ze bio-actieve ingrediënten. Producten uit de natuur worden zo bewerkt dat ze huideigen worden en daardoor beter opgenomen worden in de diepere lagen van de huid. Dit stimuleert en garandeert huidverbetering.

 

Elke lijn berust op actieve ingrediënten die optimaal zijn afgestemd op een specifiek huidtype. Met cosmeceuticals verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten ervan dringen diep door.

 

Comfort Zone

Comfort Zone is een Italiaans cosmetica merk, met een eigen laboratorium in het noorden van Italie, Parma. 

De kracht van het merk zit in grondige wetenschappelijke kennis van Dr, Davide Bolatti, een visionaire ondernemer. Comfort Zone heeft meerdere awards in ontvangst mogen nemen voor o.a beste spa en cosmetica product. In de formuleringen worden alleen de beste van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak te kunnen garanderen

De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en tijdens de ontwikkeling van de producten wordt alleen gebruik gemaakt

van groene energie.

 

Cinq Mondes

 

De Spa collectie van Cinq Mondes is niet zomaar een collectie. Er schuilt een heel inspirerende geschiedenis achter dit Franse merk. De oprichters Jean-Louis Poiroux en zijn vrouw Nathalie Bouchon-Poiroux hebben anderhalf jaar de wereld rondgereisd om zich de spa geheimen van de meest exotische landen eigen te maken. Deze zijn verzameld onder een merk: de vijf werelden. De beste behandelingen rituelen en exotische ingrediënten van deze werelden zijn vertaald naar verfijnde spabehandelingen met bijbehorende producten.

 

Het indrukwekkende pionierschap van Cinq Mondes is regelmatig erkend met mooie spa awards en onderscheidingen.

 

 

 Jane Iredale minerale make-up

 

De make-up van Jane Iredale is 100% gebasseerd op mineralen, die de huid verzorgt, gezond houdt en haar de ultieme zonbescherming geeft. De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend, gezond en jonger uitzien.

Uw huid kan vrijuit ademen en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan, is het makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten.

Deze make-up is ook geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen gebruikt worden. Jane Iredale wordt wereldwijd aanbevelen door artsen en huidverzorgingsspecialisten.