HydroPeptide (nieuw)

Cosmeceuticals zijn producten met een hoge dosering werkstoffen en qua werkzaamheid in het gebied tussen cosmetica en farmaceutica zitten.

HydroPeptide is een cosmeceutical en gebruikt de kracht van peptiden als boodschapper van moleculen op celniveau en verbetert zo de hydratatie en vermindert fijne lijntjes en rimpels.
Meer dan 60 peptiden, antioxidant-rijke botanisch cellen, groeifactoren en hyaluronzuur geven uw huid de nodige signalen voor huidverbetering. Ik kan met één behandeling u daadwerkelijk een verschil laten zien en en wanneer u trouw blijft aan de thuisproducten, bereiken we samen een booming resultaat. Uw huid wordt weer zacht, stralend en we snoepen er samen wat jaartjes af. Dat wil toch iedereen!

Ervaar de spectaculaire ervaring van de behandelingen met peelings, die tot 30% aan zuren kan bevatten.

 

Janssen Cosmetics

 

De producten van Janssen Cosmetics zijn op cosmetische

en farmaceutische basis. Bovendien bevatten ze bio-actieve ingrediënten. Producten uit de natuur worden zo bewerkt dat ze huideigen worden en daardoor beter opgenomen worden in de diepere lagen van de huid. Dit stimuleert en garandeert huidverbetering.

 

Elke lijn berust op actieve ingrediënten die optimaal zijn afgestemd op een specifiek huidtype. Met cosmeceuticals verzorg je de huid niet slechts aan de oppervlakte, maar de heilzame effecten ervan dringen diep door.

 

Comfort Zone

Comfort Zone is een Italiaans cosmetica merk, met een eigen laboratorium in het noorden van Italie, Parma. 

De kracht van het merk zit in grondige wetenschappelijke kennis van Dr, Davide Bolatti, een visionaire ondernemer. Comfort Zone heeft meerdere awards in ontvangst mogen nemen voor o.a beste spa en cosmetica product. In de formuleringen worden alleen de beste van natuurlijke oorsprong en de meest geavanceerde hightech moleculen en dragersystemen geselecteerd. Ieder ingrediënt is bewust gekozen om maximale werkzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak te kunnen garanderen

De verpakkingen zijn milieuvriendelijk en tijdens de ontwikkeling van de producten wordt alleen gebruik gemaakt

van groene energie.

 

Cinq Mondes

 

De Spa collectie van Cinq Mondes is niet zomaar een collectie. Er schuilt een heel inspirerende geschiedenis achter dit Franse merk. De oprichters Jean-Louis Poiroux en zijn vrouw Nathalie Bouchon-Poiroux hebben anderhalf jaar de wereld rondgereisd om zich de spa geheimen van de meest exotische landen eigen te maken. Deze zijn verzameld onder een merk: de vijf werelden. De beste behandelingen rituelen en exotische ingrediënten van deze werelden zijn vertaald naar verfijnde spabehandelingen met bijbehorende producten.

 

Het indrukwekkende pionierschap van Cinq Mondes is regelmatig erkend met mooie spa awards en onderscheidingen.

 

 

 Jane Iredale minerale make-up

 

De make-up van Jane Iredale is 100% gebasseerd op mineralen, die de huid verzorgt, gezond houdt en haar de ultieme zonbescherming geeft. De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend, gezond en jonger uitzien.

Uw huid kan vrijuit ademen en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan, is het makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten.

Deze make-up is ook geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen gebruikt worden. Jane Iredale wordt wereldwijd aanbevelen door artsen en huidverzorgingsspecialisten.