HydroPeptide

 

Een behandeling van HydroPeptide is niet alleen heel ontspannend maar geeft ook direct een zichtbaar resultaat. 

HydroPeptide is de marktleider van peptiden in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinisch niveau aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen. Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen. Elk product van HydroPeptide bestrijdt tekenen van veroudering en is daaraan aangepast aan de specifieke eisen van de huid. 

 

Met HydroPeptide pak je door middel van Epignetica de oorzaak van jouw huidprobleem aan, fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

 

Kalahari Cosmetics

 

Kalahari is een exclusieve, ecovriendelijke collectie van skin- en bodycare opgericht door Carina Franck uit Zuid-Afrika.

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers.

Geconcentreerde plantenextracten , fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten.

Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.

Kalahari staat voor een natuurlijke huidbelevenis en kennismaking met de Zuid-Afrikaanse spirit van wellbeing.

 

 

Cinq Mondes

 

De Spa collectie van Cinq Mondes is niet zomaar een collectie. Er schuilt een heel inspirerende geschiedenis achter dit Franse merk. De oprichters Jean-Louis Poiroux en zijn vrouw Nathalie Bouchon-Poiroux hebben anderhalf jaar de wereld rondgereisd om zich de spa geheimen van de meest exotische landen eigen te maken. Deze zijn verzameld onder een merk: de vijf werelden. De beste behandelingen rituelen en exotische ingrediënten van deze werelden zijn vertaald naar verfijnde spabehandelingen met bijbehorende producten.

 

Het indrukwekkende pionierschap van Cinq Mondes is regelmatig erkend met mooie spa awards en onderscheidingen.

 

TheraNaka

 

Wij werken tijdens de massages met de fijne oliën en boters van het mooie Zuid Afrikaanse merk TheraNaka. De producten bevatten hemelse aroma's, kruiden en kostbare grondstoffen die een zintuigelijke reis door de essentie van Afrika maakt.

 

Pure ingrediënten met o.a olie van de Marula vrucht, die helende en hydraterende eigenschappen biedt; Mongono notenolie, biedt bescherming; de genezende kracht van Shea Butter; olie van de Baobab-boom, die hydraterende en anti-verouderende eigenschappen biedt; de immuunversterkende Redbush (Rooibos) met ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen en de natuurlijke ontstekingsremmende Mafura boter.

 

TheraNaka is ontwikkeld met alleen de beste ingrediënten die beschikbaar zijn uit de natuur en met respect voor het ecosysteem.

 

 

 

 

 Jane Iredale minerale make-up

 

De make-up van Jane Iredale is 100% gebasseerd op mineralen, die de huid verzorgt, gezond houdt en haar de ultieme zonbescherming geeft. De lichtreflecterende minerale pigmenten laten uw huid er stralend, gezond en jonger uitzien.

Uw huid kan vrijuit ademen en optimaal functioneren. Bovendien voelt het vederlicht aan, is het makkelijk aan te brengen en blijft lang zitten.

Deze make-up is ook geschikt voor de meest gevoelige huid omdat er geen synthetische kleur-, geur- en bewaarstoffen gebruikt worden. Jane Iredale wordt wereldwijd aanbevelen door artsen en huidverzorgingsspecialisten.