HydroPeptide

 

Een behandeling van HydroPeptide is niet alleen heel ontspannend maar geeft ook direct een zichtbaar resultaat. 

HydroPeptide is de marktleider van peptiden in Anti-ageing huidverzorging, omdat ze meer dan 60 verschillende peptiden op klinisch niveau aan hun producten toevoegen, plus een verscheidenheid aan vitale en voedende elementen. Dit alles zorgt voor bijzondere behandelingen en producten om de huid zichtbaar te verjongen. Elk product van HydroPeptide bestrijdt tekenen van veroudering en is daaraan aangepast aan de specifieke eisen van de huid. 

 

Met HydroPeptide pak je door middel van Epignetica de oorzaak van jouw huidprobleem aan, fijne lijntjes en rimpels worden verzacht, de huid krijgt meer volume en een stralende frisse teint. Vitaminen en anti-oxidanten geven je huid meer weerstand tegen invloeden van buitenaf.

 

Kalahari Cosmetics

 

Kalahari is een exclusieve, ecovriendelijke collectie van skin- en bodycare opgericht door Carina Franck uit Zuid-Afrika.

Kalahari Lifestyle werd een aantal jaren geleden ontwikkeld na jarenlang onderzoek door een selectief deskundigenteam waaronder botanici en wetenschappers.

Geconcentreerde plantenextracten , fyto componenten en plantaardige oliën afkomstig van inheemse Afrikaanse planten.

Wat wetenschappers nu pas hebben ontdekt, weten de mensen in Afrika al generaties lang.

Gebruikmakend van alleen natuurlijke geoogste botanische ingrediënten, hebben Carina en haar team prachtige producten samengesteld die uw huid voeden en herstellen.

Kalahari staat voor een natuurlijke huidbelevenis en kennismaking met de Zuid-Afrikaanse spirit van wellbeing.

 

TheraNaka

 

Wij werken tijdens de massages met de fijne oliën en boters van het mooie Zuid Afrikaanse merk TheraNaka. De producten bevatten hemelse aroma's, kruiden en kostbare grondstoffen die een zintuigelijke reis door de essentie van Afrika maakt.

 

Pure ingrediënten met o.a olie van de Marula vrucht, die helende en hydraterende eigenschappen biedt; Mongono notenolie, biedt bescherming; de genezende kracht van Shea Butter; olie van de Baobab-boom, die hydraterende en anti-verouderende eigenschappen biedt; de immuunversterkende Redbush (Rooibos) met ontstekingsremmende en verzachtende eigenschappen en de natuurlijke ontstekingsremmende Mafura boter.

 

TheraNaka is ontwikkeld met alleen de beste ingrediënten die beschikbaar zijn uit de natuur en met respect voor het ecosysteem.