Massage Rituals

Stress Relief Massage

Het doel van deze massage is om stress en spanningen te verminderen. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest.

Zowel de massage als de olie wordt aangepast op jouw behoefte. We werken met de mooie Zuid Afrikaanse oliën en boters van TheraNaka. 

30 min. € 46,-

40 min. € 59,-

50 min. € 69,-

  

 

Auyrvedische  lichaamsmassage (ABHYANGA)

Geïnspireerd uit de duizendjaren traditie, biedt deze ontspannende en verkwikkende massage met warme medicinale kruiden olie een afwisseling van gevarieerde ritmes en lange strijkingen. Het reduceert stress, geeft meer energie, verbetert slaap en de weerstand, het activeert het lymfesysteem en bloedsomloop en draagt bij aan lichaamsbewustwording. 

Deze behandeling ontspant je spieren, stimuleert diepe slaap en zorgt voor een zijdezachte huid.

50 min. € 72,- (achterkant)

75 min. € 95,- (achterkant en voorkant)

  

 

Mommy te Be

Speciale aandacht en optimale ontspanning voor je lichaam tijdens je zwangerschap, dat is het doel en effect van deze zwangerschapsmassage. Bij deze massage masseren we het gezicht, hoofdhuid, nek, schouders, armen, benen en voeten met een warme sheabutter met zoete sinaasappel en jasmijn.

50 min. € 69,- (mogelijk vanaf 12 weken zwangerschap)

 

 

Happy Feet

Tijdens deze massage worden de reflexpunten onder de voeten gemasseerd, waardoor organen extra geprikkeld worden en spanningen in het hele lichaam verminderen. een verminderde spanning leidt bovendien tot een betere bloedtoevoer. De gehele stofwisseling wordt geprikkeld.

30 min. € 46,-