Huidverjonging met HydroPeptide

MEER DAN 30 BEAUTY AWARDS WERELDWIJD DANKZIJ RESULTAATGERICHTE EN INNOVATIEVE FORMULES

 

Het Amerikaanse revolutionaire merk HydroPeptide bestaat sinds 2004 en is de marktleider in gebruik van peptiden en behaalt hiermee ongeëvenaarde anti-ging resultaten.

 

De HydroPeptide behandeling is niet alleen ontspannend, maar laat vooral direct zichtbare resultaten zien. Na slechts een behandeling keert de natuurlijke gloed terug in uw huid en ziet uw huid er mooier, jeugdiger, egaler en frisser uit! De krachtige peptiden zorgen onmiddellijk voor een gezond huidstructuur en hydratatie. De zorgvuldig geselecteerde botanische extracten ontgiften en verjongen uw huid. De producten zijn geschikt voor alle huidtypen.

HydroPeptide is dierproefvrij, vegan en bevat een slimme mix van inmiddels meer dan 70 verschillende (op klinisch niveau) krachtige peptiden, epignetica en zeer actieve ingrediënten in hoge concentraties zoals: anti-oxidantrijke botanische stamcellen, botanische groeifactoren, micellair water, aha's, boa's, vitamines, triple hyaluronzuur, probiotica en natuurlijke huidverhelderaars.

 

Een gezonde, stralende huid voor nu en in de toekomst!

Behandelingen HydroPeptide

 

HydroPeptide Detox 50 min.

€75,-

1 peeling

 

HydroPeptide Refresh 60 min.

€ 85,-

2 peelingen van verschillende sterktes

 

HydroPeptide Intense Refresh 70 min.

€ 95,00

3 peelingen van verschillende sterktes

 

HydroPeptide HydroLock 60 min.

€85,-

Een HydroPeptide behandeling speciaal voor de gevoelige, vochtarme huid.

 

 

Alle behandelingen bestaan uit een dubbele reiniging, dieptereiniging, 1 of meer peelingen met verschillende sterktes, een ontspannen of intensieve bindweefsel massage, creme masker, verschillende serums, dag, oog en lip verzorging.

 

Combineer de HydroPeptide behandelingen met de speciale maskers voor een nog mooier resultaat.

PolyPeptide Collageen oogmasker €8,-

PolyPeptide Collageen masker € 15,-

PolyPeptide Collageen nek & decolleté masker € 10,-

Vitamine C masker € 17,- 

 

 

 

         

Dermatude Metatherapy

Dermatude is de oplossing voor o.a rimpels, fijne lijntjes, acne littekens en andere vormen van huidveroudering. Met Dermatude behandelen we het hele gezicht, enkele rimpels of gezicht/ hals en decolleté.

 

We maken kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Tegelijkertijd brengen we een subjectables naar binnen. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de Fibrolasten weer Collageen, Elastine en Hyaluronzuur gaan produceren. Fibrolasten zijn huidcellen in het onderhuids bindweefsel die collageen, Elastine en andere vezels aanmaken.

Door een Dermatude behandeling wordt het zelf-herstellend vermogen van de huid geactiveerd waardoor een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit ontstaat.

 

Wat kun je allemaal behandelen?

- Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht

- Acne littekens

- Pigmentvlekken

- Grove huidstructuur

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

- Eerste keer een intake gesprek

- Reiniging

- Milde enzymatische peeling

- Subjectable

- Micro Needling

- Speciaal masker

- Afsluitende verzorging

 

Gezicht en nek  €109,00

Gezicht, nek en decolleté €120,00

Rimpelbehandeling €25,00