Dermatude Metatherapy (nieuw)

Dermatude is de oplossing voor o.a rimpels, fijne lijntjes, acne littekens en andere vormen van huidveroudering. Met Dermatude behandelen we het hele gezicht, enkele rimpels of gezicht/ hals en decolleté.

 

We maken kleine microperforaties (kleine kanaaltjes) in de huid. Tegelijkertijd brengen we een subjectables naar binnen. Hierdoor gaat het herstelmechanisme van de huid in werking treden waardoor de Fibrolasten weer Collageen, Elastine en Hyaluronzuur gaan produceren. Fibrolasten zijn huidcellen in het onderhuids bindweefsel die collageen, Elastine en andere vezels aanmaken.

Door een Dermatude behandeling wordt het zelf-herstellend vermogen van de huid geactiveerd waardoor een 100% natuurlijke vorm van huidvernieuwing van binnenuit ontstaat.

 

Wat kun je allemaal behandelen?

- Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht

- Acne littekens

- Pigmentvlekken

- Grove huidstructuur

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

- Eerste keer een intake gesprek

- Reiniging

- Milde enzymatische peeling

- Subjectable

- Micro Needling

- Speciaal masker

- Afsluitende verzorging

Kosten losse behandelingen:

Gezicht: € 110,- (In kuur €99,-)

Gezicht, nek en decolleté: € 135,00 (In kuur €125,-)

Gezicht en Rimpelbehandeling € 135,00 (In kuur € 125,-)

 

Gezicht, rimpel en decolleté € 150,00 (In kuur € 140,-)

Een kuur bestaat uit 4 a 7 behandelingen. De eerste 4 weken eenmaal per week en daarna 2 behandelingen om de 2 weken en de laatste met 4 weken.

Om het resultaat vast te houden dient deze behandeling om de 5 a 6 weken herhaald te worden.  

 

Oxygeneo

De Oxygeneo behandeling geeft u al in 30 min. een 3 in 1 huidverbeterende behandeling en heeft vorig jaar de Cosmepolitan Prix de Beaute Award gewonnen als beste huidverbeterende behandeling! De OxyGeneo exfolieert (peelt) de bovenste huidlaag en verwijdert daardoor overtollige dode huidcellen om de huid goed te kunnen voorbereiden op de bewerking van de fruitzuurgel en de opname van hoogwaardige ingrediënten. Zo zorgt de OxyGeneo behandeling voor een effectieve reiniging maar er worden ook nieuwe jonge huidcellen gestimuleerd. De oxygeneo is geïnspireerd door de therapeutische werking van natuurlijke warmwaterbronnen, die erom bekend staan de zuurstofvoorziening in de huid te verhogen.

Tijdens de exfoliatie wordt dus tegelijkertijd de huid voorzien van een zuurstofbehandeling en cel energie van binnenuit, waardoor de huid in goede huidconditie wordt gebracht en wat direct zorgt voor een vermindering van fijne lijntjes. 

 

Wat kun je allemaal behandelen?

- Fijne lijntjes en rimpels in het gezicht

- Onzuivere huid

- Vale rokershuid

- Pigmentvlekken

- Grove huidstructuur

 

Hoe ziet de behandeling eruit?

- Reiniging

- Oxygeneo behandeling

- Oxygeneo massage

- Skin Booster

- Dagverzorging

 

Kosten:

30 min. €59,-.

1 behandeling geeft al een mooi resultaat, maar voor optimaal resultaat adviseren wij een kuur van 7 behandelingen aan. 

Een kuur bestaat uit 7 behandelingen en de 7e behandeling ontvang u dan gratis. De eerste 4 weken een maal per week en daarna 2 behandelingen om de 2 weken en de laatste met 4 weken.

Om het resultaat vast te houden dient deze behandeling om de 5 a 6 weken herhaald te worden.