Face Rituals

Geen huid is gelijk en dus verdient iedere huid een unieke behandeling. Elke behandeling wordt op maat gemaakt en helemaal afgestemd op het huidtype. Het resultaat? Een stralende, strakkere en meer egale huid dan voorheen.

Kalahari Treatments

Prachtige botanische ingrediënten die zorgen voor revolutionaire zichtbare huidverbetering. Dit bijzondere merk heeft

haar oorsprong in de Afrikaanse Kalahari Woestijn.

HydroPeptide Treatments

Ervaar zelf de spectaculaire resultaten met de professionele behandelingen van HydroPeptide. HydroPeptide gebruikt de kracht van peptiden om hydratatie van uw huid te verbeteren en om fijne lijntjes en rimpels te verminderen.

Its Plasma Lift

Wil je graag af van ontsierende lijntjes en rimpels in het gezicht, maar voel je niets voor een chirurgische ingreep  dan is een Its Plasma behandeling misschien iets voor jou.


Green Sea Peel

Green Sea Peel is 100% biologische peeling een natuurlijke manier om de huid te peelen zonder chemische middelen of zuren. De peeling stimuleert de huid, doordat er kleine spicula's/ mininaaldjes (afkomstig van de zeespons) in de huid worden gemasseerd.

Carboxy Treatment

De sleutel tot een stralende, jeugdige huid. Deze naaldvrije behandeling stimuleert het metabolisme en zuurstof in de huid.

De huid ziet er na de eerste behandeling helder, fris, egaler minder gelijnd en elastischer uit.

Cold Plasma

Cold Plasma Energy is een compleet nieuwe techniek voor huidverbetering op het gebied van Anti-Aging en huidproblemen zoals acne, eczeem en rosacea.