Wil je graag af van ontsierende lijntjes en rimpels im het gezicht, maar voel je niets voor een chirurgische ingreep? Dan is een Its Plasma Lift behandeling wat voor jou! Middels een Its Plasma behandeling is het mogelijk om beginnende en gevorderde tekenen van huidveroudering in het gezicht blijvend te verwijderen, De huid ondergaat hierbij een diepgaand, natuurlijk verjongingsproces wat vaak al met een behandeling het gewenste resultaat geeft.

 

 

Wat is Plasma Lift?

Huidbehandelingen met Plasma energie is een revoltuionaire techniek waarbij celvernieuwinggestimuleerd wordt en de huid verstrakt. De energiepulsen dringen door tot in de diepere huidlagen waar ze de huid stimuleren om nieuw collageen en elastieke aan te maken. 

De huidverjongende werking van Plasma energie kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden waarbij structuurverbetering of verstrakking van de huid gewenst is.

 

Hoe werkt Plasma?

Bij een plasma behandeling worden korte energiepulsen op de huid overgebracht waar dit omgezet wordt in warmte. Dit zorgt ervoor dat de bovenste huidlaag verdampt en in de diepere huidlaag verstrakking ontstaat door het het krimpen van de collageen/ elastieke vezels.

Tegelijk wordt cel vernieuwing in de diepere huidlagen gestimuleerd waardoor er gezonde nieuwe huid aangemaakt wordt en de huidkwaliteit verbeterd. De resultaten zijn langdurig en kunnen zonder risico's herhaald worden voor een optimaal resultaat.

 

 

De Plasmabehandeling

Ongeveer 30 minuten vooraf aan de behandeling wordt er een verdovende crème aangebracht. Tijdens de behandeling zal de behandelaar met het plasma apparaat een serie van strategische behandelpunten kiezen voor een optimaal resultaat. Het apparaat verplaatst de energie naar de huid zonder het aan te raken. Je kunt dit ervaren als een gevoel van warmte waarbij een lichte damp vrijkomt. Afhankelijk van het gebied dat behandeld wordt duurt een behandeling gemiddeld 5-20 minuten. Na de behandeling is er op het behandelde gebied een patroon te zien van hele kleine korstjes welke er in de loop van de volgende dagen er vanzelf af zullen vallen. Het is belangrijk om de nieuwe huid langdurig goed te beschermen tegen de zon.

De resultaten zijn langdurig zichtbaar en behandelingen kunnen zonder problemen herhaald worden.

 

 

Prijslijst Its Plasma

Bovenooglid € 225,-
Onderooglid € 225,-
Rokerslijnen € 200,-
Neuslippenplooi € 150,-
Pigmentvlekjes en ouderdomsvlekken v.a € 50,-
Neuslippenplooi en rokerslijnen € 300,-
Ooglidcorrectie en kraaienpootjes € 300,-