Green Sea KRX Peel

De KRX Green Sea Peel exfolieert de huid op een natuurlijke manier zonder het gebruik van zuren. De samenstelling van dit product wordt puur uit de zee geoogst en bestaat uit gehydrolyseerde spicula (zeespons), durvillea antartica-extract en algenextract. De poederoplossing van de Green Sea Peel wordt gemengd met een activator die hyaluronzuur, glucaan en allantoïne bevat om te huid te voeden en te verzachten. 

 

Waar is deze behandeling goed voor?

- Fijne lijntjes

- Droge huid

- Ouderdomsvlekken

- Dikke, verhoornde huid

- Ruwe textuur

- Hyperpigmentatie

- Acne

- Rimpels

 

 

Hoe werkt de behandeling?

Voor het aanbrengen van de natuurlijke peeling wordt uw huid eerst goed gereinigd en voorbereid. Na het aanbrengen van de Green Sea Peel wordt de huid intens gestimuleerd door middel van een korte en lichte massage. Tijdens deze massage worden de spicula's (micronaaldjes afkomstig van de zeespons) uit de Green Sea Peel in de huid gesluisd. Spicula's zijn mineralen (geen dieren) uit de zee en hebben microscopisch kleine, holle naaldjes. Het wordt gewonnen uit de zoetwaterspons, waarvan de skeletjes worden vermalen tot poeder. Dit poeder wordt weer vermengd met werkstoffen (o.a. hyaluronzuur, glucaan en allantoine) die door de kanaaltjes van de holle naaldjes van de spicula naar de cellen in de huid worden getransporteerd. Dit proces zorgt voor een milde en gecontroleerde onstekingsreactie, waardoor er een volledige huidvernieuwing plaatsvindt. 

 

Na ongeveer 15 minuten (afhankelijk van de gevoeligheid van de huid) wordt de peeling verwijderd en vervolgen we de behandeling met een kalmerend en verzorgend masker en herstellende crème.

Een groot voordeel van deze natuurlijke peeling is dat deze behandeling het hele jaar kan worden uitgevoerd, dus ook in de zomermaanden.

 

 

Na de behandeling

Na de behandeling moet u voor 24 tot 48 uur het volgende vermijden:

 

- Het wassen van uw gezicht

- Blootstelling aan de zon of zonnebank

- Lichamelijke inspanning

- Bubbelbad, jacuzzi, sauna, haardvuur of bbq

- Exfoliërende huidverzorgingsproducten

- Scrubs en retinoïden

- Ontharingscreme of blekende crème op het gezicht

- Het waxen van het gezicht

 

 

Contra indicaties

- Open wonden

- Huidkanker

- Schimmel- of virale huidinfecties

- Allergie voor schelpdieren

- Zwangerschap

- Het gebruik van isotretinoide

 

 

behandeling € 95,-

  

Resultaten: