Massages


Stress-Relief

Het doel van deze massage is om stress en spanningen te verminderen. Door massage wordt de doorbloeding gestimuleerd en blokkades opgeheven. Maar ook voor mensen zonder stress is een massage een weldaad voor lichaam en geest.

Zowel de massage als de olie wordt aangepast op jouw behoefte. We werken met de mooie Zuid Afrikaanse oliën en boters van TheraNaka.   

30 min. € 43,-

45 min. € 58,-

60 min. € 73,-

 

Cinq Mondes Auyrvedische massage 

Geïnspireerd uit de duizendjaren traditie, biedt deze verkwikkende massage met warme olie een afwisseling van gevarieerde ritmes en lange strijkingen. Profiteer van de geuren vanille en kardemon van deze behandeling die uw spieren ontspant, die diepe slaap stimuleert en zorgt voor een zijdezachte huid.

45 min. € 58,-  

75 min. € 88,-

  

Cinq Mondes Oosterse massage

Deze massage is geïnspireerd uit de Oosterse traditie en werkt in op het hele lichaam met de zacht geparfumeerde, verwarmde arganolie van Cinq Mondes. We leggen de nadruk op de spanningspunten om toxinen en spierpijnen te laten verdwijnen, en zorgen voor een zuiver gevoel van welzijn.

30 min. € 43,-

45 min. € 58,-

  

Happy Feet

Tijdens deze massage worden de reflexpunten onder de voeten gemasseerd, waardoor organen extra geprikkeld worden en spanningen in het hele lichaam verminderen. een verminderde spanning leidt bovendien tot een betere bloedtoevoer. De gehele stofwisseling wordt geprikkeld.

30 min. € 43,-

 

For Kids massage

Een zachte massage van de rug, armen benen en voeten speciaal afgestemd op het kind.

20 min. € 37,-