Huidverbeterende massages voor gezicht.

Gezicht Decolleté massage

Tijdens deze ontspannende massage, worden decolleté nek-schoudergebied en gezicht gemasseerd. Deze complete massage zorgt voor een goede doorbloeding van deze gebieden en stimuleert het afvoeren van afvalstoffen.

 

 

 

 

 

 

 

KoBiDo bindweefselmassage

Een KoBiDo gezichtsmassage is een traditionele Japanse gezichtsmassage. KoBiDo is Japans voor 'de weg naar schoonheid'.

Deze eeuwenoude gezichtsmassage heeft haar roots in Tradiotionele Geneeskunde, net als shiatsu.

In deze massage komen eeuwenoude technieken bij elkaar, voor een optimaal resultaat. We maken gebruik van cupping, bindweefselmassage en acupressuur.

Door deze mix wordt de microcirculatie van het gezicht gestimuleerd waardoor de huid een betere en gezondere teint krijgt. De massage bevordert verder de natuurlijke productie van collageen om fijne lijntjes en rimpeltjes te verminderen. Het regeert de opperhuid, verwijderd toxines en verbeterd het psychologisch welzijn.

 

Guasha massage

Op een zachte wijze wordt het weefsel, de Meridianen en acupressuurpunten van het gezicht gemasseerd met speciale Guasha stenen. Hierdoor ontstaat diepe ontspanning, een betere doorstroming van de levensenergie (Qi) en een versterking van het imuunsysteem. Afvalstoffen/ toxines worden verwijderd en voedingsstoffen en zuurstof bereiken de cellen, waardoor deze gezond worden en optimaal kunnen functioneren.

 

Penseel massage

Een massage waarbij gebruikt gemaakt wordt van penselen waarbij de doorbloeding gestimuleerd wordt. Door middel van langzame, vloeiende penseelstreken over gelaat, decolleté en schouders ontstaat een ontspannend effect, doordat de zenuwuiteinden in de huid geprikkeld worden.

Penseelmassage wordt uitgevoerd op de droge huid, waarbij er geen huidverschuivingen plaatsvinden.