Luisteren naar  de taal van je  lijf

22 JUNI– 24 JUNI IN SAMENWERKING MET ’T BADHUYS OP AMELAND. 

LIJFTAAL BELEVINGSWEEKEIND OP AMELAND

 

Ben je er ook aan toe, om even los te komen van de alledaagse hectiek? Tijd te nemen voor jezelf en te luisteren naar de taal van je lijf en geest?

IN VERBINDING MET DE NATUUR, GAAN WE WERKEN AAN HET LATEN ERVAREN VAN WAT JOUW LICHAAM JE VERTELT. ZO LEER JE TE LUISTEREN NAAR JE LICHAAM EN VANUIT DIE VERBINDING MEER VITALITEIT, GEZONDHEID EN BALANS TUSSEN WERK EN PRIVE TE CREEREN.

TIJDENS DEZE DRIEDAAGSE GENIET JE VAN EEN PROGRAMMA WAAR DE TAAL VAN JE LICHAAM CENTRAAL STAAT.

WAT KAN JE VERWACHTEN?:

  • LUISTEREN NAAR DE TAAL VAN JE LICHAAM’
  • DE ROL VAN VOEDING BIJ GEZONDHEID EN VITALITEIT
  • ONTSPANNING EN MEDITATIE
  • PERSOONLIJKE MASSAGE

KOSTEN PROGRAMMA: 175 EURO EXCLUSIEF OVERNACHTINGEN EN MAALTIJDEN. VOOR VRAGEN OVER EEN ARRANGEMENT MET OVERNACHTING KUNT U CONTACT OPNEMEN MET KARIN.

Lijftaal Lichaamswerk en Voeding,

Is de praktijk te Zwolle waar Natuurgeneeskunde centraal staat.

Het luisteren naar wat iemand aangeeft, staat voor mij op de eerste plaats in de behandeling. Vaak zeggen mensen al indirect waarom bepaalde lichaamsgerichte klachten naar voren zijn getreden en wat ze werkelijk willen zijn of doen, maar hebben niet geleerd te luisteren naar een eigen innerlijke stem en zelfgenezend vermogen.
Samen gaan we luisteren naar wat u en uw lichaam aangeeft en dit transformeren in concrete doelen wat u gaat verwezenlijken in een afgebakend traject, zoals bijvoorbeeld naar meer ontspanning en verlichten van pijn. Als natuurgeneeskundige zie ik uw mogelijkheden en daag ik u uit die samen met mij te verkennen en te ontwikkelen en transformeren we uw denkbeeldige onmogelijkheden tot realistische mogelijkheden.
Ook bieden mijn behandelingen prima ondersteuning bij trajecten die u al elders doet en kan deze als ontspanningsgericht of pijnverlichtend ingezet worden.

Voor meer informatie:

Karin Overgoor

www.lijf-taal.nl /0648741790/karin@lijf-taal.nl